Spring til indhold

Bo i Ålandet

Læs om Bylderup Bov HER

Læs om Rens HER

 

Her fortæller Karina og Henrik, hvordan det har været at flytte til området:

“Vi vil rigtig gerne fortælle vores historie som tilflytter til Ålandet i Aabenraa Kommune.

Vores familie tæller:
Henrik på 49 år, som er uddannet VVS og energimontør. Han fik arbejde med det samme i Bred Vvs.
Karina på 46 år, uddannet social og sundhedsassistent. Hun arbejder på Enggården.
4 piger i alderen 25, 20, 16 og 10 år. De to ældste er udeboende.

Vi havde længe gået med ønsket om at sælge vores hus på Langeland og tilflytte det jyske, da Karinas familie oprindeligt stammer fra Horsens.

Vi kiggede længe men følte, med de kriterier vi havde for lokalsamfund om frivillighed, foreningsliv og omgivelser, at det ikke helt ramte plet ved nogen af de områder, vi udforskede.
Vores datter på 20 år sendte tilfældigvis salgsopstilling på et hus i Bylderup-Bov, og da vi havde udforsket omgivelserne og så, hvor rigt livet i Ålandet var ud fra vores kriterier, var vi slet ikke i tvivl om, at Sydens Perle levede op til alt det, vi ønskede os i fremtiden.

Her er skole, hvor vores yngste går i 4A.

Faciliteterne i BBI gør både hun og Henrik brug af til håndbold og floorball.
Vi har købmand, og flere virksomheder her i byen, og foreningeslivet og frivilligheden gør, at her altid sker noget for alle aldre.

Da vi tilflyttede i februar 2021, sørgede vi for at deltage i diverse arrangementer som fællesspisning i Slogsherredhus, ringridning, borgerspisning, bankospil i hallen og sankt hans aften med spisning, og vi er hurtigt blevet integreret og er blevet taget SÅ godt i mod af alle i byen, og vi deltager i fællesskabet.

Vores datter Benedicte og svigersøn Mads har siden også købt hus i Bylderup-Bov og er, som vi, så glade for naturen og alt det dejlige, som Ålandet byder på.

Med venlig hilsen

Karina & Henrik Middelboe Kjær Aarup”